Senatorul Siminica Mirea: ”Avem nevoie de vindecare pentru revenirea la viaţa normală”

0
125

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, consideră că asumarea politică de către actuala guvernare a programului de vaccinare ce are ca termen final luna septembrie și respectarea acestuia poate reporni economia şi activităţile sociale din România:

”România are nevoie de soluţii reale pentru a putea să se înscrie în rândul ţărilor care repornesc economia şi activităţile sociale, prin asumarea politică de către actuala guvernare a programului de vaccinare și a unui termen final clar până la care vaccinarea să fie încheiată.
În mod normal, la sfârşitul lunii septembrie, această campanie de vaccinare, cu toate cele trei etape, ar trebui să fie ÎNCHEIATĂ. Acesta reprezintă parcursul corect, care trebuie ASUMAT, încât la sfârşitul lunii septembrie, activităţile sociale şi economice din România să poată fi redemarate.
În prezent, nu ne putem permite agonia actuală. Avem nevoie de vindecare pentru revenirea la viaţa normală, iar confuzia generalizată, întreţinută de informaţiile contradictorii despre achiziţiile de vaccinuri sau despre organizarea centrelor de vaccinare, trebuie să înceteze!
România se află într-un moment critic care necesită acţiune asumată şi concretă!” a declarat parlamentarul.