PROFI LA CURTIȘOARA

0
1483

PROFI a deschis un nou magazin în format LOCO, în județul Olt, în comuna Curtișoara.

Vrem ca tu și cei dragi să vă faceți cumpărăturile în siguranță. Te așteptăm în noul magazin Profi Loco – Curtișoara Eroilor 13, este îndemnul adresat locuitorilor comunei de conducerea retailer-ului.

Meritul în a convinge retailer-ul să deschidă un magazin în comuna Curtișoara aparține primarului Gheorghe Gănescu. Edilul șef a explicat cum a ajuns la colaborarea cu Profi.

Este un băiat care a cumpărat această clădire și a deschis acolo un magazin însă nu prea i-a mers afacerea. Și la un moment dat l-am întrebat dacă tot nu îi merge  de ce nu închiriază acest spațiu, dat fiind că, cei de la Profi căutau locație. Și așa s-a ajuns la colaborarea cu dumnealor. Este un lucru bun că magazinul este la centru și oamenii găsesc acolo de toate. Este foarte aprovizionat. Chiar și eu sunt încântat de acest lucru , a precizat primarul comunei Curtișoara, Gheorghe Gănescu.

Cu aproape 1.400 de magazine în aproape 600 de localități, PROFI este lanțul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Rețeaua de magazine este operată de PROFI ROM FOOD, compania care aparține companiei Mid Europa Partners. Ținta retailerului în România este de a ajunge la o rețea națională de peste 2.500 de magazine până la finele anului 2024.