Peste 4000 de slătineni vor primi Tichete Sociale de Crăciun

0
357

În preajma Crăciunului peste 4000 de slătineni se vor bucura de tichetele sociale oferite de Primăria Slatina. În acest an, 4418 persoane au solicitat acest ajutor, însă din totalul de cereri depuse, 28 au fost respinde din diferite motive.
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor fi puse gratuit la dispoziția cetățenilor și vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Primăria municipiului Slatina acordă aceste tichete sociale de două ori pe an: cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi de Paşte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr mare de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale poate fi consultată pe siteul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.Acțiunea de distribuire/depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 28 Septembrie -23 Octombrie 2020, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.