OPRESCU, DESPRE TARGETUL PSD OLT LA PARLAMENTARE: „ESTE UN TARGET REALIST PE CARE NI L-AM ASUMAT”

3
617

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat joi, 26 noiembrie, că social-democraţii vizează obţinerea, la alegerile din 6 decembrie, a şase mandate de parlamentari.

Social-democraţii vor să scoată patru deputați şi doi senatori.

Este un target realist pe care ni l-am asumat. Bineînțeles toate aceste lucruri se pot întâmpla doar cu ajutorul cetățenilor din județul Olt care de-a lungul timpului au dovedit că au avut încredere în noi. Sperăm că și de această dată așa cum am spus-o încă de la început am avut o listă echilibrată cu care am venit în fața lor. Avem un program de guvernare bun cu care venim în fața lor spre deosebire de adversarii noștri politici care nu au prezentat nimic până în momentul de față”, a declarat Oprescu.

Lista candidaţilor PSD Olt la Senat:
1. Paul Stănescu, 2. Siminica Mirea, 3. Costin Şerban Cernat, 4. Sorin Cristian Brătoi, 5. Mariana Matei.

Lista candidaţilor PSD Olt la Camera Deputaţilor:

1. Marius Ionel Iancu, 2. Ion Cătălin Grecu, 3. Florin Ionuţ Barbu, 4. Adrian Ionuţ Chesnoiu, 5. Emil Florin Albotă, 6. Cornelia Sulger, 7. Cosmin Floreanu, 8. Ion Adrian Bărbulete.

3 COMENTARII

  1. Numai crişti si invidualisti.de aia suntem în rahat dacă nu ne salvau multinaționalele.că plus valoarea adăugată de voi e mediocră.

  2. Spunetii la JOGODIA asta de tigan ca targhetul este ala care la facut el pe cea mai aglomerata zona cu populatie din tara si cea mai saraca adica aici nu are nimeni apa canal si nu vorbim de lux adica de gaze cum promiteau toti primarii psd la alegeri la analfabetii si nespalatii dupa valea oltului

Comentariile sunt închise.