Siminica Mirea, Marius Iancu și Emil Moț, în cartierul Eugen Ionescu

1
240

Emil Moț, primarul municipiului Slatina a fost marți seara, în cartierul Eugen Ionescu. Acesta a fost însoțit de senatorul Siminica Mirea și de deputatul Marius Iancu.
Politicienii au împărțit pliante și au stat de vorbă cu slătinenii, oferind detalii despre Programul PSD.

“Seria întâlnirilor cu cetățenii municipiului Slatina a continuat marți în cartierul Eugen Ionescu unde am fost primiți, eu și colegii mei, candidați pe listele PSD Olt pentru alegerile parlamentare, cu deosebită plăcere de tinerele familii care locuiesc în zonă.
Bucurându-se de o bogată activitate în cel mai înalt for legislativ, senatorul Siminica Mirea și deputatul Marius Iancu, în discuțiile purtate cu cei prezenți la întâlnire, au reconfirmat valoarea parlamentarilor PSD, oferind soluții concrete pentru rezolvarea problemelor actuale, temele prioritare fiind: educația, sănătatea și stabilitatea socială.
Un alt domeniu de interes pe care l-am abordat a fost dezvoltarea durabilă a Slatinei.
În expunerea proiectelor dedicate orașului și cartierului vizitat azi, am fost susținut de Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu, candidații PSD Olt pentru Camera Deputaților care, alături de senatorul Siminica Mirea și deputatul Marius Iancu, toți prezenți astăzi la întâlnirea din cartierul Eugen Ionescu, vor fi o voce puternică în Parlamentul României, în afirmarea intereselor municipiului nostru.” a declarat Emil Moț, edilul Slatinei.

La finalul acestei întâlniri, deputatul Marius Iancu a găsit o soluție salvatoare pentru reamenajarea locului pe care se află piscina din cartierul Eugen Ionescu:
”O parcare subterană, un loc de joacă și un parc în locul fostei piscine, care nu mai functioneaza de ani buni, sunt soluțiile administrației locale pentru cartierul Eugen Ionescu.
Datoria noastră, a echipei de parlamentari PSD de Olt este să susținem și să votăm un Guvern care va aloca fonduri pentru astfel de proiecte de care slatinenii din toate cartierele Slatinei au nevoie.
Fără Programe de Dezvoltare Locală, cu finanțare europeană sau din bugetul de stat, municipiile și orașele României nu se pot moderniza.
PSD a susținut întotdeauna comunitățile locale pentru că dezvoltarea lor înseamnă și SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN!” a precizat Iancu.

1 COMENTARIU

  1. 4 ani nu v-a vazut nimeni prin cartier!
    V-ati trezit acum sa cereti voturi?
    Milogilor!!
    Siminico si Iancule,voi de ce nu aveti adidasi ca Motz?Intrati in normal!!!

Comentariile sunt închise.