UN SINGUR CANDIDAT DIN 14 ÎNSCRIȘI LA CONCURSUL ORGANIZAT DE DGASPC OLT A LUAT EXAMENUL. CINE ESTE ACESTA

0
743

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt a publicat rezultatele la concursul organizat în vederea ocupării posturilor vacante de la nivelul instituției.

Dintre cei patru candidați din Olt care au susținut concursul, unul singurul a fost declarat admis și după susținerea interviului.

Este vorba despre Manuela Tănase care a reușit să obțină 88 de puncte la proba scrisă și 90 de puncte la interviu.

Interviul s-a desfășurat în data de 23 noiembrie, după ce candidații au susținut proba scrisă în data de 18 noiembrie. La acest concurs s-au înscris, inițial, 14 candidați, însă doi au fost respinși pe motiv că nu îndeplinesc condițiile specifice referitoare la studiile necesare ocupării postului. Dintre cei 12 candidaţi care au fost admiși la proba de selecție a dosarelor, opt nu s-au prezentat la examen. În urma desfăşurării probei scrise pentru ocuparea celor cinci posturi (n.red. două posturi de infirmiere, un post de asistent social, unul de asistent medical și un post de psiholog) scoase la concurs de DGASPC Olt un singur candidat a reuşit să treacă acest hop, obţinând 88 de puncte, restul fiind respinși.