DEZASTRU LA CONCURSUL ORGANIZAT DE DGASPC OLT

1
1405

Proba scrisă a concursului organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt pentru ocuparea unor posturi în cadrul instituţiei s-a dovedit o nucă prea tare de spart pentru cei mai mulţi dintre candidaţi. Dintre cei patru concurenţi care au susţinut proba teoretică a examenului, doar unul a fost declarat admis.

Emoţii mari pentru candidaţii posturilor scoase la concurs de către DGASPC Olt care au susţinut  miercuri, 18 noiembrie, proba scrisă a examenului. Dintre cei 12 candidaţi care au fost admiși la proba de selecție a dosarelor, opt nu s-au prezentat la examen. În urma desfăşurării probei scrise pentru ocuparea celor cinci posturi (n.red. două posturi de infirmiere, un post de asistent social, unul de asistent medical și un post de psiholog) scoase la concurs de DGASPC Olt un singur candidat a reuşit să treacă acest hop, obţinând 88 de puncte, restul fiind respinși. Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 de puncte, lucrarea unui candidat a fost notată cu 2.

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatul obţinut la proba scrisă, pot formula contestaţie în termen de o zi lucrătoare de la data afişării rezultatelor. Concurentul declarat admis la proba scrisă va susţine interviul de angajare în data de 23 noiembrie 2020, începând cu ora 10.00 la sediul DGASPC Olt, strada Drăgăneşti, numărul 7. Slatina.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.