TREI CANDIDAȚI SE BAT PENTRU ȘEFIA APIA OLT

0
1545

Trei candidați și-au depus dosarul de înscriere pentru postul de director executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Olt. 

Șefia Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Olt a fost scoasă la concurs. La încheierea termenului de înscriere la concurs, trei candidați și-au depus dosarul.  Aceștia au fost admiși la proba de selecţie a dosarelor urmând să susţină concursul în data de 20 noiembrie 2020 (proba scrisă) la sediul central al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din Bucureşti.

Potrivit legislației în vigoare privind protecția candidaților în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, numele și prenumele acestora au fost anonimizate, fiind înlocuite cu numărul de înregistrare al dosarului de concurs.

Pentru a afla numele celor trei candidați am înaintat o solicitare în baza Legii 544/2001, privind accesul liber la informațiile de interes public și Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (structura centrală).

Urmare cererii dumneavoastră înregistrată la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, prin care solicitați informații cu privire la numărul și numele candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de director executiv la Centrul județean Olt al APIA, vă comunicăm faptul că potrivit art.67 din Hotărârea Guvernului nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, afișarea rezultatelor obținute de candidați la probele concursului, precum și afișarea rezultatelor soluționării contestațiilor și a rezultatelor finale ale concursului se realizează folosindu-se numărul de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concurs pentru fiecare candidat ”, se arată în răspunsul dat de conducerea APIA.

În prezent interimatul la șefia APIA Olt este asigurat de Constantin Octavian Iana. Acesta lucrează în cadrul instituției de mai bine de șapte ani, mai exact din 2013. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din Craiova, în anul 2000. Înainte de a veni la APIA Olt, Octavian Iana a lucrat ca jurist la Spitalul Județean de Urgență Slatina, timp de 13 ani.