Două surori din Seaca nu s-au mai întors acasă după școală. Unde au fost găsite

0
585

Două minore, de 11 şi 14 ani, au pus autoritățile pe jar, după ce tatăl acestora a anunțat că nu au ajuns acasă, după finalizarea orelor de curs.

„La data de 03 noiembrie, ora 21.55, un bărbat din comuna Seaca a sesizat organele de poliţie despre faptul că fiicele sale, în vârstă de 11 şi 14 ani, nu s-au întors de la şcoală. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, începând activităţile de căutare a minorelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Cele două fete au fost găsite a doua zi, în Slatina, fiind duse într-un centru din cadrul DGASPC Olt.

„Peste 30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost angrenaţi în căutarea minorelor, pe raza mai multor localităţi din judeţ, iar la data de 04 noiembrie a.c., ora 00,30, în urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţişti, cele două minore au fost găsite pe raza municipiului Slatina. Cele două au declarat că nu au fost victima vreunei infracţiuni, fiind introduse într-un centru de primire de urgenţă din cadrul Direcţiei Generale a Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Olt”, au mai spus polițiștii olteni.