O angajată de la Alro Slatina s-a spânzurat. De ce a făcut gestul extrem

1
2672
O femeie, de 51 de ani, și-a pus capăt zilelor în gospodăria sa din localitatea Slătioara. Olteanca a fost găsită joi, 29 octombrie, spânzurată, în podul casei, cel care a făcut descoperirea macabră fiind chiar soțul ei.
„În ziua de 29 octombrie a.c., în jurul orei 16.10, un bărbat de 52 de ani din municipiul Slatina a sesizat lucrătorii Postului de Poliție Slătioara cu privire la faptul că a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 50 de ani, spânzurată în podul casei pe care o dețin în comuna Slătioara. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
Femeia era angajată la Alro Slatina și ar fi fost în centrul unei anchete penale, după ce și-ar fi înșelat mai mulți colegi de muncă.
Aceasta lua actele de identitate ale colegilor și, sub pretextul că un specialist le va calcula exact pensia, a accesat mai multe credite bancare, cu dobânzi foarte mari. Femeia ar fi făcut credite de sute de milioane de lei în numele mai multor colegi, iar când nu a mai putut plăti, oamenii au început să primească înștiințări despre restanțele pe care le aveau, deși nu ei erau cei care se folosiseră de bani.
Femeia era cumnata unui fost lider de sindicat de la Alro Slatina.

1 COMENTARIU

  1. Eu m-am trezit cu 2 împrumuturi provident făcute de cea decedata fără sa știu .A jucat teatru minciuni și stres din Iunie pina in 20 octombrie,folosind de imailu unui fost avocat

Comentariile sunt închise.