DSP Olt a raportat patru noi decese din cauza COVID

1
636

Reprezentanții DSP Olt au raportat patru noi decese din cauza COVID.

O femeie, de 57 de ani, care a ajuns pe 23 octombrie la Spitalul Slatina, fiind confirmată pe 25 octombrie cu virusul SARS-COV2, a murit pe 27 octombrie. Ca și boli asociate avea obezitate.

Un alt decese este cel al unui oltean, de 49 de ani, din mediul urban, care a fost internat pe 30 septembrie la Spitalul Slatina, pentru că suferea de ciroză hepatică decompensată. Bărbatul a fost confirmat pe 7 octombrie și cu COVID, fiind transferat la Spitalul Caracal, unde a murit pe 28 octombrie, cauza decesului din foaia de observație fiind stopul cardiorespirator și infecția COVID.

Un bătrân, de 87 de ani, din mediul rural a ajuns pe 17 octombrie la Spitalul Municipal Caracal, două zile mai târziu fiind confirmat cu SARS-COV2. Avea și boli asociate, precum: sindrom anemic sever, insuficiență cardiacă congestivă, clasa a III-a, decesul acestuia survenind pe 28 octombrie.

Un bărbat, de 46 de ani, din mediul urban, a ajuns pe 20 octombrie pe Secția de Cardiologie a Spitalului Slatina, pe 21 a fost confirmat cu virusul SARS-COV2, fiind apoi transferat la Spitalul Municipal Caracal. Acesta avea și diabet de tip II dezechilibrat și hiperpotasemie. S-a stins pe 28 octombrie, cauzele decesului fiind stopul cardiorespirator, bronhopneumonia și infecția COVID-19.

Potrivit autorităților, de la izbucnirea epidemiei de coronavirus, în Olt, au murit 109 persoane.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, 29 octombrie, pentru județul Olt 68 de cazuri noi, numărul infectărilor urcând la 3.393. Incidența în ultimele 14 zile, la nivelul județului, este de 0,87.

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.