Caracal: campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor cu stăpâni

0
82

O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpâni se apropie de start, la Caracal. Acțiunea se va desfășura în curtea Spitalului Veterinar din str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 2, Caracal, în data de 03.11.2020.
”Primăria Municipiului Caracal în colaborare cu echipa de medici România Animal Rescue organizează o campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor cu stăpâni din orașul nostru.
Acțiunea se va desfășura în curtea Spitalului Veterinar din str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 2, Caracal, în data de 03.11.2020.
Rugăm cetățenii orașului să fie receptivi și să dea curs acestei inițiative care este în beneficiul tuturor. Doritorii sunt rugaţi să se programeze din timp pentru buna desfăşurarea a acţiunii la telefon 0730.47.87.99 – Bogdan Mihuţi. Vă rugăm să specificaţi la momentul programării dacă aveţi nevoie de transport pentru căţei din partea organizatorilor.
Căţeii să nu fie hrăniţi în dimineaţa zilei de 03.11.2020, înainte de prezentarea la medic.” au declarat reprezentanții prămăriei Caracal.