Bunicul Luizei Melencu a luat o decizie cutremurătoare

0
569

Durerea din sufletul familiilor celor două tinere din Caracal nu poate fi descrisă în cuvinte. În încercarea de a grăbit autoritățile să acționeze în căutarea Luizei Melencu, bunicul fetei a luat o decizie dramatică. La un an și jumătate de la dispariția tinerei, procesul încă nu s-a finalizat.

Familia fetei este disperată să afle ce s-a întâmplat cu Luiza, după ce în urmă cu un an și jumătate a dispărut. Procesul, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, este departe de a fi finalizat, astfel că bunicul Luizei Melencu a decis să intre în greva foamei pentru a atrage atenția autorităților.

Ancheta este în desfășurare, mai ales după ce în luna august a anului 2019, un cont de socializare al Luizei a devenit activ peste noapte. Din păcate, ritmul este unul extrem de lent, iar bunicul Luizei a decis să facă acest gest cutremurător pentru a grăbi finalizarea cazului.

“Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a spus bărbatul, conform spynews.ro.