FOSTUL PRIMAR ȘI FAMILIA AU CORONAVIRUS!

0
1351

La Primaria municipiului Caracal a avut loc ședința de învestitură a noului primar. Domnul Marian Doldurea este pus la punct cu toate datele și informațiile necesare conducerii și manageierii Primariei Caracal. Este un om cu multă experiență de viață, cu rezultate bune în afaceri. Un familist convins și respectat de comunitate, Marian Doldurea de mulți ani este implicat prin sponsorizări și implicare directă în activitatea cultural-sportivă a comunității. Are o echipă tânără și pregătită profesional pentru a realiza în acest mandat lucuri deosebite și importante pentru caracaleni.

Despărțirea dintre actualul primar față de predecesorul său, Radu Liviu, a fost amiabilă, spre deosebire de ceilalți predecesori. La ședința de învestitură, fostul primar nu a fost prezent din motive întemeiate, contrar voinței lui. Toata familia a fost infectată cu coronavirus, fiind izolată la domiciliu. În următoarele zile va ieși din carantină și, probabil, că își va prelua locul de muncă de manager la spitalul din Caracal. Acesta vine cu o nouă experiență de viață și de conducere managerială, ceea ce va fi un avantaj pentru instituție. Numai că, va întâlni multe obstacole și ostilități din partea politicului și al unor colegi implicați…politic.

Va exista normalitate la Spitalul Caracal dacă Radu Liviu va fi sprijinit și ajutat de către Consiliul local și de primarul Marian Doldurea!

Pavel Calciu