Ortopedul pensionar Marinache Costache, reales în fruntea CM Olt

0
394

Medicul Marinache Costache a obținut un nou mandat în fruntea Colegiului Medicilor Olt. Este al treilea mandat obținut de ortopedul slătinean, care se află de ani buni la pensie, dar mai acordă consultații la o clinică privată din Slatina.

Medicul Viorica Calafeteanu, președintele Comisiei Electorale din cadrul Colegiului Medicilor (CM) Olt, a precizat că medicul a fost votat în unanimitate. Toți cei trei vicepreședinți din BEX al Colegiului Medicilor Olt sunt medici de familie.

„Sâmbătă, am avut alegerea Biroului Executiv, format din președinte și trei vicepreședinți. A fost ales în unanimitate de voturi doctorul Costache Marinache. Toată lumea l-a votat, este al treilea mandat. Mai avem trei vicepreședinți în BEX, au fost aleși doctorii: Viorel Rădulescu (n.red. – Medicină de Familie), Mihai Ungureanu (n. red. – Medicină de Familie) și doctor Cătălina Mălăgeanu (n. red. – Medicină de Familie), secretar doctor Aurelia Costescu (n. red. – Medicină de Familie)”, a spus medicul Viorica Calafeteanu.

Reprezentantul Colegiului Medicilor Olt în Colegiul Național al Medicilor din România, a fost ales doctorul Viorel Rădulescu (specializare Medicină de Familie), în unanimitate de voturi. Acesta a reprezentat instituția din județ și în mandatul anterior.