Liderul deputaților USR: Noi nu l-am vota pe Florin Iordache nici la șefia unei scări de bloc

0
161

Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, afirmă că “USR nu l-ar vota în vecii vecilor pe Florin Iordache nici la şefia unei scări de bloc” şi căastfel de afirmaţii despre reprezentanţii formaţiunii sunt “ridicole”. “Din calculul voturilor pentru dl. Zegrean, adică 41, şi cel al prezenţei USR, ar rezulta că nu toţi parlamentarii PNL şi-au votat propriul candidat. M-a mirat şi pe mine acest rezultat”, adaugă el.

“Numirea lui Florin Iordache la preşedinţia Consiliului Legislativ este o palmă dată de PSD pe obrazul românilor care au stat în frig la OUG 13”, susţine Cătălin Drulă, într-o postare pe Facebook în care aduce “lămuriri” legate de votul din Parlament, informează News.ro.

El precizează că în Parlament au fost prezenţi 21 de reprezentanţi ai USR: 6 senatori şi 15 deputaţi.

“USR nu l-ar vota în vecii vecilor pe Florin Iordache nici la şefia unei scări de bloc. Afirmaţiile acestea despre noi, care ne-am luptat ani de zile cu Iordache şi Nicolicea, sunt ridicole. De altfel, Iordache a câştigat votul decisiv (185 din 240), deci în acest scenariu conspiraţionist la adresa USR, nu se înţelege de ce i-ar fi trebuit cele 21 ale noastre. Noi l-am votat pe domnul Augustin Zegrean la preşedinţia Consiliului Legislativ şi pe colegul nostru George Dircă la preşedinţia Secţiei de evidenţă a legislaţiei”, afirmă Drulă.
El spune că Dircă a fost votat de toate partidele, inclusiv de PNL (afirmat public) şi de PSD şi că USR nu a negociat această susţinere.