Siminica Mirea, întrebare către Ministrul Sănătăţii

1
239

Situația îngrijorătoare din spitalele din România au determinat-o pe senatorul de Olt Siminica Mirea să ia atitudine și să se adreseze Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.
”Am adresat o întrebare domnului Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii, punctând astfel creşterea întârziată a locurilor din secţia de anestezie şi terapie intensivă din România, pentru că, iată, anunţul de ieri relevă faptul că, NU mai sunt locuri nici în Bucureşti. De asemenea, situaţii asemănătoare se regăsesc şi în alte oraşe, precum Iaşi sau Timişoara, în ciuda aglomeraţiilor urbane mari, propice infectărilor.

Am spus-o și o repet, sănătatea şi siguranţa românilor în astfel de momente este prioritară, iar în ceea ce mă priveşte, v-am obișnuit întotdeauna să fiu alături de voi! Aşadar, trebuie să evităm cu orice preţ o catastrofă medicală, iar pe viitor, situaţiile de genul trebuie evitate. Pe lângă procurarea medicamentelor esențiale, reorganizarea DSP-urilor şi regândirea protocoalelor de testare, situaţia actuală ne îndeamnă la noi măsuri şi soluţii care să ateste la întărirea sistemului medical, în mod special a secțiilor ATI.” a declarat parlamentarul.

1 COMENTARIU

  1. Daca ai fi un pic mai desteapta, si ai cunoaste macar doua limbi straine , ai vedea cum stau lucrurile la case mai mari din Europa si din lume, in fiecare seara si la ore de varf. Dar, proportional cu prostia in care te balacesti , ce poti face ? Don’t put stupid questions!

Comentariile sunt închise.