Primarul de la Colonești, foc și pară pe echipa de fotbal. Se discută despre blocarea salariilor jucătorilor

0
628

Supărare mare în tabăra echipei Vedița Colonești, după înfrângerea suferită, vineri, 16 octombrie, pe terenul grupării Unirea Bascov, gazdele impunându-se cu 2-1. Deși este primul eșec din acest sezon, lucrurile s-au precipitat în tabăra formației de la Colonești.

Potrivit unor surse, reprezentanții grupării Vedița Colonești ar fi renunțat la serviciile lui Bobi Verdeș, ce ar putea fi înlocuit cu fostul fotbalist Iulian Tameș. Totodată, s-a discutat despre blocarea salariilor jucătorilor.

Primarul de la Colonești, Nicolae Stan, este foc și pară, fiind total nemulțumit de jocul de vineri, de la Bascov. Acesta a precizat că deciziile la nivelul clubului sunt luate de către Consiliul de Administrație. Admite însă că jucătorii de la Vedița s-au făcut de râs la Bascov.

„N-am fost la meci și nu știu ce s-a întâmplat, am avut o problemă în familie. Au avut o ședință astăzi (n.red. – sâmbătă, 17 octombrie), dar nu știu ce s-a decis. Consiliul de Administrație de la echipă hotărâște ce se întâmplă, sunt șase-șapte persoane. Nu mă bag peste ei…Am înțeles că au pus condiții, mai avem patru meciuri, să câștige toate jocurile, le blochează salariile, că s-au făcut de râs la Bascov. Au avut copii de 2002-2003, 2004 și marii fotbaliști ai noștri…Dacă băteau, erau pe primul loc. Ce parcurs bun…că au făcut egal cu Moreni acasă, că s-au dus la Puciosa și au egalat aia. Au avut toate condițiile. Dacă îl dau afară pe Bobi Verdeș, pe Tameș vor să-l aducă jucător, că nu avem mijloc”, a spus primarul Nicolae Stan.

Președintele Consiliului de Administrație de la Vedița Colonești, Cătălin Mihăilă, a precizat că situația va fi clarificată luni.

„Astăzi, am avut Consiliul de Administrație și am discutat. Luni, vom definitiva discuțiile, să vedem ce rezolvăm. Sunt nemulțumiri legate de meciul de vineri, nu neapărat nemulțumiri la adresa antrenorului Bobi Verdeș. Se ia în calcul blocarea salariilor, dar luni vom finaliza discuțiile, vom lua o decizie”, a spus profesorul Cătălin Mihăilă, președintele CA.

Bobi Verdeș spune că nu a plecat de la Colonești.

„Nu este adevărat că am plecat de la Colonești. În afară de această înfrângere, sunt mulțumit de parcursul echipei, suntem la un punct de locul I. Mergem mai departe. Analizăm ce am făcut greșit”, a spus Bobi Verdeș.