Creșele din Slatina și-au reluat activitatea

0
183

Toate cele patru creșe din Slatina și-au deschis porțile începând de luni, 12 octombrie. Acestea funcționează în condiții speciale, fiind respectate măsurile de distanțare socială.

Directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Slatina, Nora Popescu, a precizat că 32 de copii noi au fost înscriși din această toamnă în cele patru creșe din municipiu, deși cererea a fost mult mai mare.

„Am dat drumul creșelor din Slatina începând de luni. Creșele funcționează în condiții de pandemie. Avem patru creșe, cu zece grupe, iar 32 de copii sunt noi față de cei care au fost în sistem până acum”, a spus Nora Popescu.

Părinții trebuie să le aducă copiilor un aviz epidemiologic de la medicul de familie pentru intrarea în colectivitate și să fie atenți la schimbarea stării de sănătate a micuților, verificând zilnic temperatura copilului sau dacă prezintă semnele unor infecții respiratorii.

În Slatina funcționează următoarele creșe: Creșa nr. 1- strada Unirii; Creşa nr. 2 – strada Primăverii; Creşa nr. 3 – strada Centura Basarabilor; Creşa nr. 4 – str. Zmeurei, nr. 9B.