EUROPARLAMENTARUL CRISTIAN BUȘOI, MESAJ DE SUSȚINERE PENTRU LIVIU VOICULESCU

1
147

Cu câteva zile înainte de alegerile locale, europarlamentarul PNL Cristian Bușoi i-a transmis candidatului liberal pentru funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu, un mesaj de susținere.

Îl susțin cu toată tăria și toată convingerea pe Liviu Voiculescu pentru Primăria municipiului Slatina. Este un om tânăr, un om cu experiență administrativă, un om dedicat, un om extrem de serios. Ca președinte al Comisie de Industrie și Energie din Parlamentul European voi fi alături de viitorul primar, Liviu Voiculescu, pentru a-și duce la îndeplinire toate proiectele și toate promisiunile”, a declarat într-o postare video pe Facebook europarlamentarul Cristian Bușoi.
Drept răspuns, Voiculescu i-a mulțumit europarlamentarului și chiar l-a asigurat că va colabora cu acesta în ce privește investițiile în cercetare, inovare și digitalizare. Totodată, liderul PNL Olt le-a cerut alegătorilor votul pe 27 septembrie pentru a construi împreună Slatina europeană.

Îi mulțumesc pentru susținere colegului meu, europarlamentarul Cristi Bușoi. Cristi este președintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie (ITRE) din Parlamentul European și sprijină activ proiecte de încurajare a investițiilor în cercetare, inovare și digitalizare. Pe 27 septembrie, vă cer votul pentru a construi împreună Slatina europeană a precizat Voiculescu.

1 COMENTARIU

  1. Bai, tata, cum ai ajuns dumneata europarlamentar, este o mare dilema! Mi se pare ca esti un mare”ZERO”! Voiculescu n-are nevoie de parerea ta, ai faci mai mult rau, dandu-ti cu parerea. Repet, in fata poporului asta , esti un nimic, asa ca ai face bine sa-ti vezi de afacerile tale si sa incasezi multii banuti de la Bruxelles decat sa te bagi singur in seama. NIMICURI!

Comentariile sunt închise.