Mamă, de 16 ani, cu un bebeluș de trei luni din Crâmpoia au ajuns în Centrul de Primiri în Regim de Urgență Timișoara

0
352

O fată de 16 ani și bebelușul ei de trei luni au plecat de acasă, duminică, 20 septembrie, din localitatea Crâmpoia. Polițiștii au stabilit că minora s-a deplasat pe ruta Caransebeș-Lugoj Timișoara, iar cei doi au fost în cele din urmă găsiți.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți a reieșit faptul că minora s-ar deplasa pe ruta Caransebeș-Lugoj Timișoara. De îndată au fost instituite filtre formate din polițiști de ordine publică și de investigații criminale pe ruta bănuită că ar fi parcursă de minoră. Cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, minora și fiul său, de 3 luni, au fost depistați pe raza orașului Lugoj”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Minora le-a spus polițiștilor că a plecat de acasă cu bebelușul, dar și cu tatăl copilului ei. Fata și fiul său au fost introduși în Centrul de Primiri în Regim de Urgență Timișoara, până la încredințarea către familie.

Potrivit unor surse, tinerii trăiesc o poveste de dragoste care nu a fost pe placul familiei fetei.

„Din câte știu eu au ajuns la un consens. Cei doi tineri sunt îndrăgostiți și vor să locuiască împreună. Băiatul este din Ghimpețeni, părinții fetei sunt de la noi. Situația cred că s-a rezolvat”, spun surse din localitate.