VEȘTI BUNE PENTRU ALRO SLATINA

1
706

Vești bune pentru miile de angajați de la ALRO Slatina. Prima tranșă a ajutorului de stat pentru marii consumatori industriali de energie electrică a ajuns și la cel mai mare producător de aluminiu din Europa continentală.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare de către președintele PNL Olt și candidat la funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu: Guvernul Orban își respectă promisiunile! Prima tranșă a ajutorului de stat pentru 15 ramuri din industria românească a ajuns și la ALRO! Mulțumesc în numele miilor de angajați slătineni prim-ministrului Ludovic Orban, europarlamentarului Siegfried Mureșan și ministrului economiei Virgil Popescu, a spus liderul PNL Olt.

Ajutorul vine în contextul în care sindicaliștii de la ALRO Slatina avertizau că fabrica riscă să îşi închidă activitatea, deoarece nu a primit încă finanțarea stabilită conform schemei de ajutor de stat pentru marii consumatori industriali de energie electrică.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Sa inceapa petrecerea ! Manutele in aer ! Acum au ce roade șobolanii din fruntea lui ALRO . Trei zile și trei nopti nu mai dorm baietii. Toata floarea cea vestita la Hotel Bulevard , sa se imparta ,,Cașcavalul ,,ca muncitorii care duc greul , primesc Plăcuța Suedeză .

Comentariile sunt închise.