Mesaj dur al unei asistente de la Spitalul Slatina pentru cei care nu cred în virusul SARS-COV2

1
3246

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Slatina sunt în doliu, după ce o asistentă, de 64 de ani, a murit răpusă de COVID-19. Femeia lucra pe Secția de Chirurgie având o vastă experiență în domeniu. Aceasta primea de mai multe zile îngrjiri medicale la Terapie Intensivă, iar luni dimineață, 10 august, a murit.

O asistentă de la Spitalul Slatina, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a avut un mesaj dur pentru cei care nu cred în existența virusului SARS-COV2. Aceasta a precizat că toți cei care nu cred în existența virusului nu se protejează, iar atunci când ajung la spital expun cadrele medicale.

„Este o pierdere pentru noi, nu pot spune în cuvinte ce înseamnă. Până acum nimeni nu s-a întrebat cum se descurcă asistenții. Colega noastră a murit pentru că a tratat pacienți confirmați cu COVID-19 care nu credeau. Unii nu rezistă la terase și beau cu gheață pe această căldură, iar asistenții stau aici ore în șir echipați în costume. Stau 12 ore în costume și suntem doar criticați. Mulți nu se protejează și expun cadre care nu au nicio vină. Lucra pe Secția de Chirurgie și tratau și pacienți cu COVID-19, pentru că pe unii îi doare burta, fac ocluzie, naște pacienta cu COVID, face extrauterină pacienta cu COVID-19. Pacientul cu COVID-19 poate face orice altă boală”, a spus printre lacrimi o asistentă de la Spitalul Slatina.

Asistenta de la Spitalul Județean de Urgență Slatina care a murit luni este cel de al treilea cadru medical din județ care a murit din cauza COVID-19, după medicul de la Ambulanța Olt și infirmiera de la Corabia.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.