Ion Doldurea, campanie electorală de bun simț!

0
441

Ion Doldurea, omul de afaceri din Caracal care a intrat în cursa alegerilor locale din 27 septembrie, pe lista PSD, își dorește o campanie electorală de bun simț, bazată pe adevăr, fără minciuni și vulgarități.
”Din momentul în care am anunțat că voi candida la Primăria orașului Caracal am văzut o campanie concertată de denigrare a mea.
În ultima vreme, însă, aceasta este îndreptată și asupra simplilor cetățeni care și-au exprimat simpatia față de mine.
O campanie plină de minciuni, în cuvinte injurioase, denigratoare, o campanie care împrăștie ură și discriminare. Știu sigur că la aceste alegeri, împreună, vom pune stop minciunilor și vulgarității!
Încă de la preluarea funcției de Președinte al PSD, am spus că nu sunt de acord cu o astfel de campanie.
Eu vin în fața dumneavoastră să vă arăt ce pot face pentru oraș și pentru noi toți, să-mi prezint proiectele și aspirațiile, să încercăm să clădim împreună un oraș cum ne dorim, în nici un caz să inventez minciuni sau jigniri la adresa altor candidați.
Dezamăgitor pentru mine, ca simplu caracalean, și cred că și pentru dumneavoastră, să constat tăcerea candidaților PNL și Pro-România la reminiscențele modului indecent de a face campanie electorală, în care au fost școliți cei din echipele lor, mulți ascunși în spatele unor conturi false de facebook.
EU nu vreau să arăt lipsurile sau nereușitele lor cât au fost în funcții publice, ci să vă prezint soluțiile viabile identificate împreună cu colegii din echipa mea de consilieri locali.
Să vrei să conduci o comunitate presupune printre altele să îți respecți toți concetățenii, indiferent de opiniile lor. Să faci politică nu înseamnă să te ascunzi în spatele conturilor false sau a unor indivizi certați cu decența, tolerând limbajul suburban, poate-poate pică niște voturi!
Nu am uitat nicicând cei 7 ani de acasă, arătând respectul meu către caracaleni, fie ei vecini, colegi, oameni din trecutul sau prezentul meu, ori cetățeni pe lângă care trec adesea pe stradă.” a declarat Ion Doldurea, candidatul PSD pentru funcția de primar la Caracal.