Crimă la Strejești. Ucis mișelește pe la spate

0
2965

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Strejești a fost arestat pentru 24 de ore după ce a lovit în zona capului, cu o bâtă, un bărbat, provocându-i o leziune cranio-cerebrală care, la scurt timp, a condus la decesul acestuia.
Conflictul a avut loc în seara zilei de joi, 6 august.
Potrivit anchetatorilor, între cei doi bărbaţi au existat certuri şi în trecut.
”Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 07.08.2020 rezultă că moartea victimei Ş. I. a fost violentă, s-a produs în noaptea de 6 spre 7 august 2020, a fost cauzată de un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă epicraniană, fractură de boltă şi bază de craniu şi hemoragie intracerebrală, în condiţiile stabilite de anchetă.
Leziunea cranio-cerebrală s-a putut produce prin lovire cu un corp contondent alungit cu suprafaţă neregulată şi, cel mai probabil, lovitura craniană a avut direcţia postero -anterioară, respectiv din spatele victimei.
Leziunea de la nivelul aripii nazale stângi, plagă contuză s-a putut produce prin lovire cu un corp dur neregulat, iar leziunea de la nivelul toracelui posterior, respectiv echimoze violacee s-a putut produce prin lovire cu un corp dur.” se arată într-un comunicat de presă.
Agresorul urmează să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.