Liviu Voiculescu: ”Am plecat oficial din fruntea Primăriei Cungrea, pentru a mă dedica Slatinei și slătinenilor”

1
491

Liviu Voiculescu, candidatul PNL pentru funcția de primar a municipiului Slatina, a încheiat de curând un capitol important din viața sa, și anume mandatul de primar al comunei Cungrea. Din acest moment, toată atenția politicianului se îndreaptă pe Slatina și pe slătineni.
”Am încheiat un capitol din viața mea, cu speranța unui nou început. Am plecat oficial din fruntea Primăriei Cungrea, nu fără regret, pentru a mă dedica Slatinei și slătinenilor. Mi-am încheiat astfel mandatul de primar al comunei Cungrea cu satisfacția celui care a lăsat ceva în urma lui, care a fost dedicat cungrenilor și nevoilor lor și care și-a îndeplinit promisiunile și angajamentele în fața celor care l-au mandatat cu încredere. Mulțumesc, Cungrea!
Astăzi sunt întrutotul slătinean și întreaga mea preocupare va fi orientată către Slatina. Iar dacă priceperea, ambiția și realizările pe care le las în urmă vor putea gira angajamentele pe care mi le asum în fața slătinenilor, mă voi considera un om împlinit.” a declarat Voiculescu.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.