TITULARIZARE. Emoții pentru aproape 500 de candidați olteni care își doresc să ajungă la catedră

0
247

Emoții pentru 497 de candidați din Olt care își doresc să ajungă la catedră.  Miercuri,  29  iulie, va avea loc proba scrisă de la Titularizare, care va începe la ora 9.00, în două de centre de concurs (C.N. „Ion  Minulescu”  Slatina  și Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina).

Din cei 497 candidați, doar 67 provin din promoția curentă.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate pe 4 august, la ISJ Olt,  dar și pe  site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21.00, respectiv 5 august, până la ora 12.00.

Candidații vor afla rezultatele finale pe 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să  obțină la proba scrisă minimum nota 7,  iar pentru angajarea pe perioadă  determinată (suplinire), minimum nota 5.

„Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în perioada 12-14 august”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here