Bărbat din Olt, mort la serviciu

0
1602

Un bărbat din județul Olt a murit în timpul serviciului. Omul era angajat la o societate de construcții din Slătioara ce desfăşura lucrări în localitatea Şuşani, din judeţul Vâlcea. Cazul este cercetat de inspectorii de muncă din Vâlcea.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vâlcea cercetează condiţiile în care a murit, în timpul serviciului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, muncitor necalificat la o societate de construcţii din Slătioara ce derula lucrări în comuna Șușani din județul Vâlcea. Potrivit coordonatorului Compartimentului Sănătate și Securitate în Muncă (SSM) din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt, inspectorul Cristian Valeriu Stanciu, omul a murit din cauze patologice. Acestuia i s-a făcut rău în timp ce se afla pe un șantier (executa lucrări la construcția sau repararea unui pod).

Pe 22 iulie, în jurul orei 8.50, un muncitor necalificat, în timp ce se afla pe şantier, s-a simţit rău. Colegii au sunat la 112, însă din păcate, în timp ce așteptau ambulanța, bărbatul a decedat. Întrucât evenimentul s-a petrecut pe raza județului învecinat, cazul este cercetat de inspectorii de muncă din Vâlcea”, a precizat Stanciu