FOCAR COVID-19, la IPJ Olt

0
1259

FOCAR COVID-19 chiar la IPJ Olt, unde nu mai puțin de șase polițiști sunt confirmați cu virusul SARS-COV2.

Astfel, în afara comandantului IPJ Olt, Mihai Mihalache, și adjunctul Eduard Bîlă are testul pozitiv. Totodată, și șeful Poliției Slatina, Victor Vladu, are COVID-19.

Testările au început după ce joi, 9 iulie, un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a fost declarat pozitiv. Astfel, în total, la IPJ Olt sunt șase infectări, cei cinci polițiști fiind confirmați vineri, printre care și cei trei șefi.

„În urma rezultatelor sosite în această după-amiază, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Olt, precum și un ofițer din cadrul Poliție municipiului Slatina, un altul din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice si un agent din cadrul Serviciului Investigații Criminale au fost confirmați pozitiv cu virusul COVID-19. Menționăm că de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent. Precizam faptul că siguranța comunității nu este afectată, întrucât capacitatea de asigurare a intervențiilor este gestionată corespunzător”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.