Răzvan Rada, demersuri importante pentru comuna Perieți

1
1663

Candidatul PSD la scaunul de primar al comunei Perieți, Răzvan Rada, a făcut demersurile necesare astfel încât, din toamnă, comuna pe care dorește să o păstorească să fie branșată la rețelele de alimentare cu apă și canalizare. Investițiile pentru comuna Perieți sunt: rețea de distribuție apă – 9443 metri, 565 de nou branșamente, rețea de canalizare -591 metri, 6 stații de pompare apă uzată.
”În urma discuțiilor pe care le-am avut la Consiliul Județean Olt (CJ Olt) și cu reprezentanții Companiei de Apă Olt, al cărui acționar majoritar este CJ Olt, despre investițiile în rețelele de alimentare cu apă și canalizare, am primit asigurări că, în toamnă, vor începe lucrările.
Proiectul de investiții din comuna noastră care face parte din proiectul care va fi implementat de Compania de Apă Olt în 25 de localități din județ, „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, este în licitație.
În comuna noastră se vor face următoarele investiții:
– rețea de distribuție apă – 9443 metri
– 565 de nou branșamente
– rețea de canalizare -591 metri
– 6 stații de pompare apă uzată.
Tot în cadrul acestui proiect, în comuna Balteni se va construi o stație de tratare a apei, iar în comuna Schitu se va construi o stație de epurare, ambele deservind și comuna noastră.
M-am interesat de acest proiect atât de important pentru noi toți cei care locuim în Perieti pentru că sunt candidatul PSD la primărie și mulți dintre dumneavoastră m-ați întrebat când vor începe lucrările.
Atât proiectele trecute, cât și cele viitoare sunt foarte importante pentru mine deoarece contribuie la dezvoltarea comunei noastre.
Împreună suntem puternici, împreună aducem schimbarea!” a declarat Răzvan Rada, candidatul PSD pentru primăria Perieți.

Florina DINU

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.