Paul Stănescu: Ciolacu a reușit să țină partidul unit și a dezamorsat toate bombele electorale ale PNL

1
364

Secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu susține că PSD a reușit să își revină după șocul alegerilor pierdute anul trecut grație unei strategii de succes de consolidare internă și în același timp de contracarare a ofensivei inițiate de președintele Klaus Iohannis.
”Cred că s-a schimbat enorm. Am ieșit din acea luptă surdă privind Justiția, luptă care ne-a făcut mult rău. Nu am abandonat însă principii esențiale, precum condamnarea abuzurilor, apărarea drepturilor omului sau egalitatea în fața legii. Schimbarea a venit din faptul că PSD s-a concentrat mai mult pe prioritățile electoratului: nivelul de trai, sprijinirea angajaților, sănătatea, educația, agricultura, susținerea capitalului autohton. S-a schimbat mult și atitudinea leadership-ului PSD. Încercăm să avem mereu o critică constructivă, să venim cu alternative. De altfel, ați putut vedea…” a declarat Stănescu.
Pe de altă parte, senatorul are numai cuvinte de laudă la adresa președintelui Marcel Ciolacu.
” Președintele Marcel Ciolacu are o calitate importantă: nu te poți enerva pe el, nu generează aversiune. De aici și eșecul lui Iohannis de a mai asmuți ura socială împotriva PSD. Ați văzut ce lamentabil a eșuat în povestea cu Ardealul!
Marcel a reușit să țină partidul unit și a dezamorsat toate bombele electorale ale PNL. A dezamorsat alegerile în două tururi pentru primari, a dezamorsat alegerea indirectă a președinților de consilii județene, a dezamorsat alegerile anticipate. A reușit să atragă atenția forurilor europene asupra derapajelor PNL de la democrație. A avut tactul necesar pentru a dejuca toate aceste tentative. Nu a făcut-o foarte vocal, foarte războinic, cum ar fi vrut poate unii dintre colegi, dar rezultatele ne arată că a fost extrem de eficient. A atins toate țintele. Deci abordarea sa a fost câștigătoare.” a mai precizat senatorul de Olt.

1 COMENTARIU

  1. Toata stima pentru dvs. d-le secretar general! Dar va intreb, cand va luati mana de pe managerii pusi de dvs ( gen Prina de la Ambulanta) care v-au facut numai deservicii, inclusiv la votare?

Comentariile sunt închise.