Familia Melencu vrea să afle cine a folosit telefoanele fetei, după dispariția acesteia

0
306

Familiile celor două fete răpite și ucise de Gheorghe Dincă au depus contestații la Tribunalul Olt. Dosarul Caracal a plecat deja la Curtea de Apel Craiova care trebuie să se pronunțe definitiv dacă începe judecata pe fond sau se va întoarce la parchet.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșanu, s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a putut depune o plângere la Parchetul de la lângă Tribunalul Olt. Familia vrea să afle cine a folosit telefoanele fetei, după dispariția acesteia.

„Ne-au zis foarte simplu că nu se primesc cereri pe această perioadă nedeterminată și să trimit pe mail sau prin poștă plângerea. După ce a fost răpită Luiza, telefonul ei a continuat să funcționeze și unul și celălalt pentru care s-a găsit cartela. Procurorii din dosarul trimis în instanță nu au dat niciun fel de soluționare la aceste aspecte, chiar au și ascuns că telefoanele funcționau. Acum, dacă este vorba de o tâlhărie, urmată de alte evenimente negre… o să vedem și poziția altor procurori. O să trimit prin poștă, email. O să depun plângere și la cealaltă unitate de parchet, care are legătură cu zona unde s-a întâmplat, apoi la toate unitățile de parchet, trebuie să aflăm ce s-a întâmplat cu aceste telefoane”, a spus avocatul care vrea să afle adevărul pentru familia Luizei Melencu.

Apărătorul mamei Luizei spune că a reușit să mai studieze câteva volume din dosar, iar probele nu ar conduce către moartea fetei.

„Ne-au grăbit pe motiv că trebuie să plece dosarul, din câte am înțeles pe la ora 11.00 a plecat către Curtea de Apel. Totuși am reușit să mai vedem până la volumul 30, am mai recapitulat încă două volume. Degeaba au în vedere eventuala moarte a Luizei, până la volumul până la care am citit, probele sunt altele”, a adăugat avocatul într-o intervenție la un post de televiziune.

Tribunalul Olt a decis pe 3 iunie că poate începe judecata pe fond în Dosarul Caracal, respingând cererile venite din partea celor două familii care și-au pierdut fetele.