Verdictul Tribunalului Olt, în Dosarul Caracal: Poate începe judecata pe fond

0
381

Magistrații Tribunalului Olt s-au pronunțat, miercuri, în Dosarul Caracal. În ciuda solicitărilor venite din partea celor două familii, judecătorii au respins cererile și excepțiile ridicate și au decis că poate începe judecata pe fond. Hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată.

„Au fost respinse cererile și excepțiile ridicate. A fost constatată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul de către parchet. Termen de contestare, trei zile de la comunicare. După rămânerea definitivă se va stabili termen”, au precizat reprezentanții Tribunalului Olt.

Într-o intervenție la un post de televiziune, mama Luizei Melencu a declarat că nu se aștepta la o asemenea decizie și că va contesta hotărârea magistraților Tribunalului Olt.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, viol- două fapte, omor calificat – două fapte, și profanare de cadavre- două fapte. Risipiţeanu trebuie să dea explicații magistraților pentru infracţiunea de viol asupra Luizei Melencu, fata care a dispărut la mijlocul lunii aprilie 2019 în Caracal, după ce a fost luată la ocazie de Dincă.