Mario de Mezzo, eliberat din funcția de vicepreședinte al ANC

2
1343

Fostul candidat desemnat de PNL la funcția de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, a fost eliberat, marți, 2 iunie 2020, de premierul Ludovic Orban, din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC).

Mario DE MEZZO fusese numit vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat al Autorității Naționale pentru Cetățenie, pentru un mandat cu durata de patru ani, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicată în Monitorul Oficial, din 21 aprilie 2020. Printr-o altă decizie, Vasile Lucian Pintea a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

2 COMENTARII

  1. Stati linistiti ca se gaseste ceva si pentru el, doar este policalificat, stie baiatul sa faca orice. In unele cercuri, domnul De Mezzo este poreclit „Petec”, acopera orice loc liber, dar nu pentru mult timp.

  2. Mario a fost membru la biserica evanghelica libera ” Piatra Vie ” din Slatina, jud.Olt. Biserica se afla in fostul sediu al Europharm in spate la Primaria Slatina, jos in oraș. Îl cunosc de mulți abi, și a fost mult timp translator și ” profesor de limba română ” la o familie de americani care au stat langa Pompieri, deasupra grădiniței de copii.

Comentariile sunt închise.