Gheorghe Dincă din nou în fața judecătorilor

0
313

Deși o țară întreagă așteaptă cu sufletul la gură judecarea în instanță a faptelor comise de Gheorghe Dincă, Monstrul din Caracal, acest lucru s-ar putea să nu se întâmple foarte curând. În mod paradoxal, familiile victimelor sunt pe aceeași poziție cu Dincă, în această chestiune.

Miercuri, 3 iunie, judecătorii din Olt trebuie să decidă dacă trimit dosarul înapoi la DIICOT, pentru refacerea anchetei, sau îl trimit spre judecare.

Atât familiile victimelor, cât şi Gheorghe Dincă, au cerut ca ancheta să fie refăcută.

Familiile victimelor spun faptul că nu există dovezi clare și suficiente care să arate faptul că cele două fete ar fi fost omorâte de Gheorghe Dincă.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă susține faptul că asupra lui au fost făcute presiuni în așa fel încât să recunoască aceste două crime.

Familiile celor două fete au cerut în fața judecătorilor ca Gheorghe Dincă să fie supus testului poligraf pentru a se afla adevărul.

Carmen Obârșanu, avocatul familiei Melencu, a declarat sâmbătă la Antena 3 că a solicitat instanței de judecată să ceară ca DIICOT să prezintă toate probele din acest dosar.