Voiculescu, despre infectările de la SAJ Olt: „Trebuie întrebat managerul instituției despre lipsa procedurilor și a circuitelor”

1
788

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a făcut acuzații la adresa conducerii Serviciului Județean de Ambulanță Olt, unde 15 angajați au fost confirmați cu COVID-19. Acesta a precizat că despre lipsa procedurilor și a circuitelor trebuie să fie întrebat managerul instituției.

“Domnilor, fie stați prost cu memoria, fie nu înțelegeți organigrama unei instituții. Serviciul Județean de Ambulanță Olt este condus de un manager. Și dacă tot vorbiți de competențe profesionale, poate ar trebui mai întâi să fie întrebat managerul instituției despre “lipsa procedurilor și lipsa circuitelor” ce au condus la apariția focarului de COVID-19. Pentru că, logic, „procedurile” și „circuitele” cu care defilați acuzator la adresa PNL Olt sunt atribuțiile celui ce ar trebui să știe ce înseamnă un bun management. Și dacă aceste atribuții i-au scăpat in vedere, poate ar trebui să întrebăm și noi, ceilalți, cum a trecut managerul actual printr-un concurs pentru ocuparea acestei funcții în timpul guvernării PSD”, a spus Voiculescu.

1 COMENTARIU

  1. @Adrian Vasilescu: Da, reprezinta o anume minoritate conlocuitoare. Nu vezi poza? Are culoarea cacanie (combinatie intre galben-Sica Mandolina, portocaliu-petrov si culoarea sa „naturela”!!).

Comentariile sunt închise.