Vești despre starea tânărului care a provocat accidentul dintre Brebeni și Schitu

0
1029

Băiatul de 20 de ani, din comuna Șerbănești, care a provocat accidentul grav, de joi seara, pe șoseaua dintre Brebeni și Schitu, se află internat la Compartimentul de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina. Acesta are un traumatism toracic, iar din punct de vedere medical nu pune mari probleme și nici nu se ia în calcul transferul său către o altă unitate medicală.

Potrivit unor surse, tânărul va fi operat săptămâna viitoare de specialiștii de la Compartimentul de Chirurgie Plastică și Reparatorie din cadrul Spitalului Slatina.

Băiatul a provocat accidentul mortal ce a avut loc pe Drumul Județean 546A, între Brebeni și Schitu, în urma căruia o fată de 19 ani, din Slatina, și-a pierdut viața.

Polițiștii olteni spun că băiatul nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod. Din păcate, fata, care era elevă în clasa a XII-a la CN „Ion Minulescu” Slatina, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.