Asistenta șefă de la Cardiologia Spitalului Slatina părăsește sistemul. Cum au reacționat colegii

1
3263

Asistenta șefă de pe Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, Geta Ungureanu, a ieșit la pensie. Din cauza măsurilor stricte, în contextul epidemiei de coronavirus, nu a putut sărbători cu colegii, însă a avut grijă să-i salute și să le mulțumească pentru nopțile și zilele petrecute împreună, la Spitalul Slatina.

Cariera asistentei de la Cardiologie se întinde pe o perioadă de peste patru decenii.

Aceasta s-a angajat la Spitalul Slatina pe 1 august 1978, iar din 2000 a fost pe rând asistentă șefă la Oftalmologie și apoi la Cardiologie. Deși ar fi putut să-și prelungească contractul, aceasta nu a dorit și vrea să petreacă mai mult timp cu soțul. Potrivit colegilor, cei doi și-ar fi promis când s-au căsătorit că atunci când primul va ieși la pensie, celălalt o să-l urmeze în scurt timp.

Directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Slatina, Mirela Stăncioiu, a precizat că de luni asistenta va intra într-o nouă etapă a vieții, adică primul an de pensie.

„Astăzi este o zi special. O colegă, asistentă medicală șefă pe Secția Cardiologie, doamna Geta Ungureanu, începe o nouă etapă a vieții! Începând de luni este în anul I la pensieeee! Succes în noua viața și mulțumim pentru întreaga activitate”, a scris Mirela Stăncioiu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. O doamnă in adecaratul sens al cuvantului,din pacate, are probleme de sanatate legate de…inimioară!
    Multa sănătate si pensie …lungă.

Comentariile sunt închise.