Accident, la Mărunței

0
594

Un accident rutier s-a produs, astăzi, pe raza comunei Mărunței. Un tânără de 21 de ani a pătruns pe sens opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii unui accident rutier în vederea efectuării de cercetări. Din primele date se pare că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Radomirești, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcția Drăgănești-Olt către Slatina, pe raza comunei Marunței ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În cele două autoturisme se aflau cinci persoane, printre care și un copil de doi ani, care a ajuns la spital.

„Din primele informații sunt implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care și un copil în vârstă de doi ani. Toate persoanele sunt conștiente și cooperante. Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, cu dureri la bazin și coloana vertebrală. Echipajele SAJ au preluat două femei, cu traumatisme cranio-faciale, conștiente. La spital a fost transportat și minorul, împreună cu mama acestuia, ambii fără urme vizibile de traumă. Toate victimele au fost transportate la UPU Slatina”, au precizat cei de ISU Olt.