Știrbu: „Șanse mari ca antreprenorul să finalizeze variantele ocolitoare de la Balş și Slatina înainte de termenul stabilit”

0
564

Deputatul de Olt, Gigel Știrbu, a dat asigurări că lucrările pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești sunt în grafic. Mai mult de atât, politicianul oltean a precizat că sunt șanse mari ca antreprenorul să finalizeze variantele ocolitoare de la Balș și Slatina înaintea termenului stabilit, adică iunie 2021.

„Vă reamintesc faptul că în noiembrie şi decembrie 2019, Guvernul Orban a alocat 76,7 milioane lei pentru tronsoanele 1 şi 2 din drumul expres Craiova-Piteşti. În momentul de față, sunt evoluţii foarte bune pe tronsonul 2, datorită faptului că în noiembrie 2019, s-au semnat toate ordinele de începere pe toate cele 22 de secţiuni din tronsonul 2, pe cei 40 km de autostradă şi sunt şanse foarte mari ca antreprenorul să finalizeze variantele ocolitoare de la Balş, respectiv de la Slatina, înainte de termenul stabilit, care este iunie 2021”, a precizat Gigel Știrbu.