Cardiologul de la Spitalul Slatina, Felicia Făget, în izolare la domiciliu

0
1730

Trei medici de pe Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina au fost nevoiți să intre în izolare la domiciliu, după ce au avut suspiciunea de coronavirus. După doctorii Florin Paraschiva și Marian Dorobanțu, și cardiologul Felicia Făget a intra în izolare la domiciliu. Potrivit unor surse, medicul ar fi îngrijit, la finalul lunii aprilie, pacientul din Șerbănești, confirmat cu COVID-19.

Medicul a fost testat, iar până la finalul săptămânii urmează să vină rezultatul pentru COVID-19. Alături de medic, au mai intrat în izolare nouă asistente și șase infirmiere de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Toți au intrat în contact cu pacientul de la Șerbănești, confirmat cu COVID-19.

Primul medic de pe Secția de Cardiologie care a avut probleme a fost Florin Paraschiva, acesta intrând în contact cu pensionarul din Slatina, confirmat cu COVID-19. Pensionarul era omul de casă al medicului, care avea grijă de gospodăria acestuia. În cazul lui Paraschiva, primul test a ieșit negativ.

Cardiologul Marian Dorobanțu a acuzat unele simptome care l-au făcut suspect de coronavirus, însă cele două teste ale acestuia sunt negative. Cardiologul slătinean se află în continuare în izolare la domiciliu, iar dacă și al treilea test va ieși negativ acesta se va întoarce pe secție.