ATENȚIE. Efective sporite pe raza întregului județ

0
574

Ziua Muncii sărbătorită cu grătare, mici și prieteni pare să devină istorie. Cel puțin în acest an, tradiția nu va fi respectată. Trebuie să vă gândiți de două ori înainte de a ieși din case, pentru că trebuie să aveți un motiv justificat.

Reprezentanții IPJ Olt au anunțat că se acționează cu efective mărite pe raza întregului județ. Sunt în stradă polițiști, jandarmi, polițiști locali, militari și mascați.

„Polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari sunt implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile Ordonanțelor Militare și sunt pregătiți să intervină acolo unde se constată încălcări ale acestora. Se acționează cu efective mărite pe raza întregului județ. Alături de structurile de ordine publică și poliție rutieră, echipele de luptători ai structurii de Acțiuni Speciale și ai Jandarmeriei se vor afla în stradă, pentru un răspuns  prompt în ceea ce înseamnă asigurarea ordinii și liniștii publice. Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Pentru sănătatea tuturor, facem apel către cetățeni sa respecte Ordonanțele Militare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Sanctiunile pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare au valori cuprinse între 2.000 de lei și 20.000 de lei.