Piața Zahana, închisă pentru o zi din cauza neregulilor. Amendă de 10.000 de lei

0
692

ANPC a demarat ample controale în piețele din partea de sud a țării. În vizorul comisarilor au intrat și Piața Zahana din Slatina. După ce au constatat hărmălaia general, cei de la ANPC au închis, luni, cea mai mare piață din Slatina pentru 24 de ore.

„În urma verificărilor, s-a dispus măsura opririi temporare a activităţii, până la remedierea deficienţelor, a Pieţei din Slatina, operatorului economic care o are în administrare fiindu-i aplicată şi o amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020”, se arată într-un comunicat al ANPC.

După remedierea deficiențelor, Piața Zahana a fost redeschisă marți, la ora 11.00.

„Am avut niște nereguli. Piața s-a redeschis astăzi, 28 aprilie, la ora 11.00. Am mai făcut niște marcaje, cu intrări separate. Acum se intră din Aleea Macului și din parcarea mare și se iese pe la Farmacie și prin partea cealaltă unde se vând cartofi. Este nevoie să-i direcționăm, oamenii nu înțeleg, dar încercăm să facem față. Comercianții nu au fost afectați”, a precizat administratorul pieței, Mariana Vișan.

În incinta pieței au fost demarate acțiuni de dezinfecție și igienizarea spațiilor.