Femeia din Scărișoara, în stare gravă. Are și probleme cardiologice

0
5802

Potrivit unor surse din cadrul DSP Olt, femeia de 54 de ani, din Scărișoara, confirmată astăzi cu coronavirus, se află în stare gravă. Pacienta mai are și alte boli asociate.

„Femeia are 54 de ani și este în stare gravă. Din câte știm, la acest moment, mai are și hipertensiune”, au precizat surse din cadrul DSP Olt.

Primarul din Scărișoara, Liviu Tiugan, a precizat că băiatul femeii a venit din Anglia, însă acesta a ieșit din izolare pe 30 martie. Tiugan nu crede că femeia s-a îmbolnăvit de la fiul ei.

„Femeia, de 54 de ani, din Scărișoara este confirmată cu coronavirus. Au venit copiii din Anglia, dar au stat în autoizolare. Au ieșit pe 30 martie din autoizolare, erau sănătoși. Au trecut trei săptămâni de când au ieșit din autoizolare. Ei au mai intrat în contact cu alte persoane, pentru că au avut unele întruniri, sunt de altă religie. Sâmbătă i-a fost rău și a mers la Spitalul din Caracal. Este în stare gravă și are și probleme cardiologice”, a spus primarul Liviu Tiugan.

Surse din cadrul DSP Olt spun că se ia în discuție transferul femeii către Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

Primarul din Scărișoara spune că pe raza localității sale a avut peste 60 de persoane care au stat în izolare.

„Am avut peste 60 de persoane care au fost în izolare la domiciliu. Ne-am ocupat de toți și le-am dus tot ce au avut nevoie, ce ne-au solicitat, de la mâncare, apă, până la butelie”, a adăugat primarul.

La Scărișoara există foarte mulți fermieri, legumele de aici ajungând în toate colțurile țării. Fermierii din zonă se tem ca autoritățile să nu impună măsuri de carantină în zonă, după cazul confirmat, fiind astfel în imposbilitatea de a-și vinde legumele.

FOTO: primarul Liviu Tiugan împărțind alimente chiar femeii ce a fost confirmată cu COVID-19