Emil Moț: „Doar împreună, cu solidaritate, menținem sănătatea celor dragi”

8
195

Într-un mesaj video postat pe Facebook, primarul Emil Moț a precizat că Slatina este un oraș fără probleme, până la acest moment. Edilul a făcut apel la calm și la responsabilitate.

„În aceste momente dificile, responsabilitatea și prevenția fac diferența pentru starea noastră de sănătate! Îndem la calm și înțelegere. Să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. Alături de funcționarii primăriei sprijinim ordonanța militară, ale cărei recomandări ar trebui să devină obligații solidare pentru toți slătinenii ca să rămâne sănătoși. Ca primar și ca om, dragi părinți și bunici, vă rog, să rămâneți în case și să nu vă expuneți îmbolnăvirii. Slatina este un oraș fără probleme până la acest moment. Haideți să-l păstrăm așa”, a spus Moț.

Edilul a ținut în mod deosebit să le mulțumească medicilor, cei care se află în prima linie în lupta cu temutul virus.

„Prin cei care își fac treaba, începând de la lucrătorii în salubritate, funcționari, polițiști sau profesorii care țin legătura online cu copii, ajutăm medicii, eroii noștri aflați în prima linie să poată avea grijă de noi. Doar împreună, cu solidaritate, menținem sănătatea celor dragi. Vă rog să înțelegeți că a-i ajuta pe părinții și bunicii noștri înseamnă a sta deoparte. Mulțumesc medicilor pentru nenumăratele ore de muncă, pentru sacrificul lor supraomenesc, pentru ca noi toți să fim sănătoși. Vă doresc multă sănătate”, a transmis edilul într-un mesaj video.

8 COMENTARII

  1. Nici acum nu poate sa se abtina de la propaganda PSD.Exista o ordonanta militara care ne spune ce sa facem.Deci nu avem nevoie de vorbe goale si fara rost spuse de demagogi si diletantii PSD.Dar in plina pandemie, diletantul si parvenitul de Emil Mot face si el pe interesantul…

  2. Articus a funcționat 4 ani Fără Autorizație de construcție, fără parcare, perturband liniștea publica și ocupând toate trotuarele cu mașini. Respecta toate normativele u e? Cele 6 uși care se deschid în strada sunt confirm normativelor? Știți ca fiu patroana pe strada între 2 biserici și apropierea unui loc de joaca își expune organele genitale în mijlocul străzii? Știți ca timp de 4 ani cu suflanta de obiecte arunca gunoiul din fata articus in plămânii trecătorilor, pe domeniul public curând un nor uriaș de praf? Știți ca de patru ani zboară drone deasupra imobilelor vecine și se întorc la articus? Știți ca de pe domeniul public au fost aruncate petarde deasupra vecinilor?Ene sanda se lauda cu pile la politia locala și peste tot, o puteți contrazice?

    • Fiu patroana articus are dosare penale pt agresiune fizica, amenință cu moartea chiar în prezenta organelor de politie. Cine susține ilegalități articus de 4 ani?

  3. Știți cum se mișcă sicriele din capela de vibrația de la cele 4 tarafuri articus? restaurantele mari nu sunt printre biserici, case, blocuri. Oamenii au dreptul sa se distreze în același măsură în care cetățenii pot circula pe trotuar, se pot odihni în propriile case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here