Emil Moț: „Doar împreună, cu solidaritate, menținem sănătatea celor dragi”

0
279

Într-un mesaj video postat pe Facebook, primarul Emil Moț a precizat că Slatina este un oraș fără probleme, până la acest moment. Edilul a făcut apel la calm și la responsabilitate.

„În aceste momente dificile, responsabilitatea și prevenția fac diferența pentru starea noastră de sănătate! Îndem la calm și înțelegere. Să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. Alături de funcționarii primăriei sprijinim ordonanța militară, ale cărei recomandări ar trebui să devină obligații solidare pentru toți slătinenii ca să rămâne sănătoși. Ca primar și ca om, dragi părinți și bunici, vă rog, să rămâneți în case și să nu vă expuneți îmbolnăvirii. Slatina este un oraș fără probleme până la acest moment. Haideți să-l păstrăm așa”, a spus Moț.

Edilul a ținut în mod deosebit să le mulțumească medicilor, cei care se află în prima linie în lupta cu temutul virus.

„Prin cei care își fac treaba, începând de la lucrătorii în salubritate, funcționari, polițiști sau profesorii care țin legătura online cu copii, ajutăm medicii, eroii noștri aflați în prima linie să poată avea grijă de noi. Doar împreună, cu solidaritate, menținem sănătatea celor dragi. Vă rog să înțelegeți că a-i ajuta pe părinții și bunicii noștri înseamnă a sta deoparte. Mulțumesc medicilor pentru nenumăratele ore de muncă, pentru sacrificul lor supraomenesc, pentru ca noi toți să fim sănătoși. Vă doresc multă sănătate”, a transmis edilul într-un mesaj video.