GEST. Sute de măști sunt produse în fabricile de confecții ale senatorului Siminica Mirea. Măștile, donate Spitalului Slatina

0
1395
Senatorul de Olt Siminica Mirea se implică în criza echipamentelor de protecție. În fabricile deținute de parlamentarul de Olt sunt fabricate zilele acestea sute de măști și combinezoane.
În funcție de materia primă disponibilă, fabricile din Crâmpoia și Șerbănești produc zilele acestea echipamente de protecție pentru personalul medical de la cea mai mare unitate medicală din județ.
La nivel national există o adevărată criză de echipamente de protecție.
Sute de astfel de măști și combinezoane produse în fabricile din județ au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Totodată, măștile sunt împărțite și la primării, dar și întregii comunități locale.
Producția de măști va continua și în perioada următoare, acestea urmând să ajungă la Spitalul Slatina.
Directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Slatina, Mirela Stăncioiu, i-a mulțumit senatorului de Olt pentru gestul său umanitar.
„Mulțumim pentru tot ajutorul oferit ( chiar de nu a fost solicitat). Oamenii adevărați oferă fără sa li se ceara! Mulțumim d-na Siminica Mirea!( este doar exemplu, numărul nu contează)”, a scris Mirela Stăncioiu pe Facebook.
Contacat telefonic, senatorul de Olt Siminica Mirea nu a dorit să facă declarații pe marginea acestui subiect, spunând doar că este un gest de normalitate și că va ajuta întreaga comunitate atât cât poate. Măștile sunt donate și nu sunt comercializate.