Accident pe strada Pitești din Slatina. Patru mașini sunt implicate

0
1076
Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Pitești din Slatina. Cei de la ISU Olt spun că sunt patru mașini implicate.
„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în municipiul Slatina, strada Pitești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. Din primele informații sunt implicate patru autoturisme, persoanele implicate fiind asistate de echipajele medicale. Nu sunt persoane încarcerate”, se arată într-un comunicat al ISU Olt.
Polițiștii olteni spun că două persoane sunt rănite, iar traficul este restricționat. Se circulă pe un singur sens de deplasare.

Potrivit IPJ Olt, accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanței de siguranță în trafic.

„În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în trafic. Astfel, unul dintre conducătorii auto, în timp ce conducea un autovehicul nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul din fața, ocazie cu care l-a proiectat în autoturismul din față, care la rândul său a intrat în coliziune cel de-al patrulea autovehicul.
Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Patru persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.