Două școli din Olt fac angajari. Nu se cere vechime

0
918

Două școli gimnaziale din județul Olt fac angajări. Este vorba despre Şcoala Gimnazială Gârcov și Școala Gimnazială din satul Strejeștii de Jos, comuna Strejești.  Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. 

Gazeta Oltului vă prezintă, în rândurile de mai jos, ce posturi sunt scoase la concurs.

Școala Gimnazială Gârcov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de îngrijitor grădiniță, Grădinița cu Program Normal Ursa 0,25 post .

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – studii medii; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

03 aprilie 2020, ora 13:00: proba scrisă;

03 aprilie 2020, ora 14:30: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Școala Gimnazială Gârcov, cu sediul în comuna Gârcov, Str. Școlii nr. 17, județul Olt, telefon 0249519525.

 

Școala Gimnazială Strejeștii de Jos, comuna Strejești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat cu atribuții de șofer pentru microbuzul școlar.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii; vechime – nu sunt condiții de vechime; posedă permis de conducere categoria D; posedă atestat pentru transportul rutier de persoane și aviz psihologic și vizita medicală la zi

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

02 aprilie 2020, ora 12.00: proba scrisă;

03 aprilie 2020, ora 12.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Școlii Gimnaziale Strejeștii de Jos, comuna Strejești, Str. Libertății nr. 105, județul Olt, telefon 0249/472.245.