Polițiștii de la Rutieră erau filați din aprilie 2019

4
4065

O amplă acțiune a polițiștilor olteni a avut loc, marți, 10 martie, la Pădurea Saru.

Cei patru oameni ai legii implicați în acest scandal sunt: Mircea Coman, Octavian Enculeasa, Mircea Pană, Adrian Găneșanu. Aceștia au fost surprinși când luau bani de la șoferi.

Potrivit unui comunicat al DGA, cei patru polițiști olteni erau urmăriți din aprilie 2019, când li s-a și deschis dosar penal.

”În fapt, în luna aprilie 2019, ofițerii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la suspiciuni de corupție la adresa unor polițiști din cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, respectiv primirea unor sume de bani de la participanții la trafic care nu respectau legislația rutieră, în scopul neluării măsurilor legale corespunzătoare.
Sesizarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind înregistrat dosar penal în care au fost efectuate cercetări în urma cărora, astăzi, a fost efectuată acțiunea de prindere în flagrant” se arată într-un comunicat al DGA.

4 COMENTARII

  1. Politistii erau filați din aprilie 2019?!?Adica un 1 intreg?!?Si de ce au asteptat ”profesionistii” nostri atit sau chiar nu au fost in stare sa faca un flagrant decit dupa 1 an???Trebuia vreunul din ei sa isi termine vreo vila pe undeva sau ce???………Ti se face scirba!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here