Câți candidați se bat pentru un post de asistent medical la Spitalul Județean Slatina

0
817

Concurenţă pe posturile de asistenți medicali specialitatea medicină generală, nivel studii PL (postliceală) scoase la concurs de  Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina pentru Ambulatoriul Drăgăneşti-Olt. 

21 de candidaţi s-au înscris pentru cele opt posturi disponibile de la nivelul unităţii medicale. Este vorba despre două posturi de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet diabet zaharat, nutriție și boli metabolice-Drăgănești Olt, un post  de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet Neurologie-Drăgănești- Olt, un post de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet Medicină internă-Drăgănești-Olt, două posturi de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet Pediatrie-Drăgănești-Olt și două posturi de asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Recoltare probe biologice-Drăgănești-Olt.

Dintre cei 21 de candidați înscriși la concurs au fost admiși după proba de selecție a dosarelor 20 candidați. Unul dintre candidați a fost respins pe motiv că nu face dovada condițiilor specifice din anunțul de organizare a concursului (studii postliceale absolvite cu certificat de absolvire a școlii postliceale conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, în specialitatea medicină general).

 Cea mai mare concurență este pe posturile de asistent medical specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Cabinet Neurologie și asistent medical, specialitatea medicină generală, nivel studii PL, la Recoltare probe biologice, mai exact trei candidați pe un loc.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 9 martie 2020, în timp ce interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.